Yang selalu teman

DARIPADA ROZITA : 9/4/2017



"Akakkk... kalau akak nak turun bagitau zie tau kalau tak bagitau zie merajuk" -zie

HAHAHAHA

Tu laa selalu ayat zie sampai dah boleh hafal dah hahaha Serious rindu, harap next sem jumpa lagi inshaaAllah. TERIMA KASIH ZIE. Adik yang sentiasa tolong akaknya kat dapur setiap kali ada jualan start dari jualan pasar malam tu laa, kalau tak, tak kenal lah zie. Start ta'aruf pun dari petang tu dengan kak Asma untuk amik gambar petang tu. hihi Kongsi masalah sama-sama. Kadang kelakar lahh kenangkan balik. Iktikaf sama kat Pusat Islam (Masjid) masa dengan Kak Umi. Jalan-jalan lagi. Perkara yang paling tak boleh dilupakan adalah perkara tu. Secret. XD Ayat dia lagi "Yelaa semua nak tinggalkan zie, kalau akak takde zie nak kawan dengan siapa nanti" Itulah ayat dia. Sedih pulak dengoo sebab haritu ada dapat panggilan interview SPA. Tapi tak tau dapat ke tak, pergi je interview tu kalau dapat pun pergi ye laa peluang masa depan cerah depan mata. Takkan taknak pergi. hihihi.
Okaylah akak sayang zie sangat-sangat inshaaAllah takkan lupakan zie. 😉💖

No comments:

Post a Comment